Norge Sverige Danmark Finland

Painotuksemme ympäristöä kohtaan

Glen Dimplex Nordicin ympäristöpolitiikan yleiset tavoitteet ovat:

Ulkoinen ympäristö

Työskentelemme jatkuvasti sen puolesta, että vähennämme mahdollista kuormitustamme ulkoista ympäristöä kohtaan. Varmistamme että valmistamamme, käyttämämme, käsittelemämme tai myymämme tuotteet eivät vahingoita henkeä, omaisuutta tai ympäristöä. Toimimme ulkoisen ympäristön puolesta noudattamalla lakeja, määräyksiä, tekemiämme sopimuksia ja julkilausumia ja huomioimalla olosuhteet.

Tuotteidemme ympäristövaikutus

Kehitämme tuotteitamme sellaisiksi, että ne kuormittavat mahdollisimman vähän ulkoista ympäristöä. Tämä tapahtuu mm. käyttämällä kierrätettäviä materiaaleja. Haluamme tuotteiden valmistuksessa pyrkiä ratkaisuihin, jotka toimivat perustana ympäristöystävällisille tuotantoprosesseille. Tuotteidemme käytöstä ei saa aiheutua päästöjä ympäristöön. Käytöstä poistettaessa ne on voitava purkaa helposti ja kierrättää.

Ympäristötavoite

Glen Dimplex Nordic panostaa siihen, että liiketoimintamme ei kuormita ympäristöä ja se yksinkertaistaa työtä. Tavoitteemme on turvata työympäristö määräysten mukaisella tavalla, ja tuotteidemme muoto ei aiheuta minkäänlaisia vahinkoja (hengen, omaisuuden, sisäisen ja ulkoisen ympäristön).

Materiale for nedlasting

Medlemsbevis Renas AS