Norge Sverige Danmark Finland

Tuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita erilaisten rakennusten sähkölämmitykseen ja energian hallintaan. Kokemuksemme pohjoisen vaativasta ilmastosta ja laaja sähkölämmitinvalikoimamme ja energian ohjausjärjestelmämme on tehnyt meistä johtavan toimijan lämmitys- ja mukavuusratkaisujen alalla.

Seinälle asennettavat lämmittimet

Tutustu laadukkaiden sähkölämmittimiemme valikoimaan ja valitse suosikkisi. Tarvitsetpa lapsiturvallisen lämmittimen, design-lämmittimen tai paneelilämmittimen suurempiin projekteihin, löydät ne täältä.

Lattialämmitys

Korkealaatuiset lämmityskaapelit, lämpömatot ja lämmityskalvot tarjoavat täydellisen lattialämmityksen kaikissa asennuksissa.

Energian ohjaus

Meillä on suuri ja monipuolinen valikoima energian- / lämmön-ohjaustuotteita. Täältä löydät kaikki tiedot Nobø Energy Control -ohjausjärjestelmästä ja Nobø Hub -ohjausjärjestelmän kanssa yhteensopivista tuotteista. 

Ilmanvaihto

Löydät täältä kaikki ilmanvaihtotuotteemme. Lämmön talteenottotuotteiden lisäksi valikoimassamme on suuri valikoima hiljaisia kylpyhuone- / poistoilmapuhaltimia.

Siirrettävät lämmittimet

Siirrettävät lämmittimet sopivat hyvin lisälämmittimiksi ja lämmittävät nopeasti. Tutustu siirrettäviin lämmittimiemme valikoimaan tästä.

Terassilämmittimet

Korkea laatu ja hyvä muotoilu tekevät terassilämmittimistämme sopivia useimpiin ulkotiloihin. Tästä löydät kaikki ulkotilojen lämmitystuotteemme.

Ilmaverhot

Voimme toimittaa kattavan valikoiman ilmaverhoja liike- ja teollisuustilojen tarpeisiin. Lue tästä lisää tuotteistamme ja eri malleista.

Teollisuuslämmittimet/ lämpöpuhaltimet

Tutustu valikoimaamme lämpöpuhaltimia ja kattotuulettimet suuremmille kattokorkeuksille, esimerkiksi työpajoihin, teollisuuteen ja varastotiloihin.

Apua hankintaan

Mietitkö sähkölämmittimiemme hankintaa? Täältä löydät vastauksia useimmiten esitettyihin kysymyksiin.