Norge Sverige Danmark Finland

Tuotemerkkimme

Laatutuotteita sähkölämmittimien, energianohjauksen ja ilmanvaihdon alalla.

Tarjoamme laajan valikoiman laatutuotteita sähkölämmittimien, energianohjauksen ja ilmanvaihdon alalla useimpiin rakennustyyppeihin. Kokemuksemme vaativasta pohjoismaisesta ilmastosta ja markkinoiden laajin valikoima sähkölämmittimiä ja energianohjausjärjestelmiä ovat tehneet meistä lämmitys- ja mukavuusratkaisujen johtavan toimittajan.

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Nobö, Dimplex ja Xpelair. Kaikki kolme ovat tunnettuja tuotemerkkejä, joista saatu mielikuva yhdistetään korkeaan laatuun, luotettavuuteen, toimivuuteen ja muotoiluun.

Nobø

Nobö

Nobö on jo useiden vuosikymmenten ajan ollut sähkölämmitysalan kansainvälisesti johtava toimija sähkölämmittimien ja ohjausjärjestelmien ansiosta. Nobö on usean miljoonan myydyn lämmittimen ansiosta markkinajohtaja useissa maissa.

Lue lisää ›

Dimplex

Dimplex

Dimplex on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, jolla on tarjota suuri valikoima lämmitystuotteita. Dimplex -sähkölämmittimet perustuvat samalle teknologiselle alustalle kuin Nobö-tuotteet, ja ne edustavat Pohjoismaista innovatiivista laatua parhaimmillaan.

Lue lisää 

Xpelair

Xpelair

Xpelair on ollut pitkään tunnustettu kansainvälinen ilmanvaihtotuotteiden toimija ja markkinajohtaja, jonka jakeluketju suuntautuu tällä hetkellä yli 80 maahan eri puolille maailmaa.

Lue lisää