Norge Sverige Danmark Finland

Glen Dimplex

Glen Dimplex Nordic on irlantilaisen, Glen Dimplex Groupin kokonaan omistama tytäryritys. Glen Dimplex Group in pääkonttori on Dublinissa. Glen Dimplex Nordic on johtava energiatehokkaiden lämmitys- ja mukavuusratkaisujen toimittaja.

Arvomme perustuvat korkeatasoiseen osaamiseen, motivoituneeseen henkilökuntaan, hyvään laatuun kaikissa prosesseissamme ja ennakoivaan teknologian käyttöön. Tuloksena on laadukkaita sähkölämmitykseen, energianohjaukseen ja ilmanvaihtoon suunniteltuja tuotteita.

Visiomme on olla Pohjoismaiden johtava sähkölämmityksen ja ilmanvaihdon kokonaisratkaisujen toimittaja.

Viemme tuotteitamme yli 25 maahan.

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Nobö, Dimplex ja Xpelair. Kaikki kolme ovat tunnettuja tuotemerkkejä, joista saatu mielikuva yhdistetään korkeaan laatuun, luotettavuuteen, toimivuuteen ja muotoiluun.

Glen Dimplex Nordic AS:lla on myyntiyhtiöt Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa sekä vientiä yli 25 maahan ympäri maailmaa. Pääkonttori sijaitsee Stjørdalissa lähellä Trondheimia.

Glen Dimplex Group

Martin Naughton perusti Glen Electricin 1973 Newryssä, Pohjois-Irlannissa. Yrityksellä oli seitsemän työntekijää, ja se aloitti valmistamalla öljytäytteisiä lämmittimiä.

Ostamalla neljä vuotta myöhemmin 1977 sähkölämmityksen markkinajohtajan Dimplexin, Glen Electriciä kahdeksan kertaa suuremman yrityksen Martin Naughtonin kunnianhimoiset tavoitteet täyttyivät ja Glen Dimplex syntyi. Yrityksellä on 2017 yli 10 000 työntekijää maailmanlaajuisesti, ja sen vuotuinen liikevaihto on 2 miljardia puntaa. Ne tekevät Glen Dimplex Groupista nykyään maailman suurimman sähkölämmityksen ja uusiutuvan energian älykkäiden ratkaisujen valmistajan ja toimittajan. Lisäksi Glen Dimplexillä on merkittävä globaali markkina-asema kotitalouskoneiden, jäähdytys- ja ilmanvaihtolaitteiden alueilla.

Glen Dimplex Groupilla on yli 30 tunnustettua tuotemerkkiä osakesalkussaan, ja organisaatio on nykyään jaettu kolmeen alueeseen. Glen Dimplex Nordic on organisaatiossa Heating and Ventilation -divisioonan alaisuudessa.

  • Glen Dimplex Heating and Ventilation (lämmitys- ja ilmanvaihtotuotteet)
  • Glen Dimplex Thermal Solutions (lämpöpumput ja jäähdytyslaitteet)
  • Glen Dimplex Consumer Appliances (kotitalouskoneet)

Lue lisää Glen Dimplex Groupista

Painotuksemme ympäristöä kohtaan

Glen Dimplex Nordic AS.n ympäristöjärjestelmä perustuu NS – EN ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmiin, ja ympäristöpolitiikassa meillä on seuraavat ylätason tavoitteet

Avoimet työpaikat

Tiedot ja taidot ovat Glen Dimplex Nordicin arvon luomisen, kilpailukyvyn, jatkuvan kasvun ja menestyksen perusta.

Nobø

Nobø on jo useiden vuosikymmenten ajan ollut sähkölämmitysalan kansainvälisesti johtava toimija sähkölämmittimien ja ohjausjärjestelmien ansiosta. Nobø on usean miljoonan myydyn lämmittimen ansiosta markkinajohtaja useissa maissa.

Dimplex

Dimplex on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, jolla on tarjota suuri valikoima lämmitystuotteita. Dimplex -sähkölämmittimet perustuvat samalle teknologiselle alustalle kuin Nobø-tuotteet, ja ne edustavat Pohjoismaista innovatiivista laatua parhaimmillaan.

Xpelair

Xpelair on ollut pitkään tunnustettu kansainvälinen ilmanvaihtotuotteiden toimija ja markkinajohtaja, jonka jakeluketju suuntautuu tällä hetkellä yli 80 maahan eri puolille maailmaa.