Norge Sverige Danmark Finland

Seinälle asennettavat lämmittimet

Tutustu laadukkaiden sähkölämmittimiemme valikoimaan ja valitse suosikkisi. Tarvitsetpa lapsiturvallisen lämmittimen, design-lämmittimen tai paneelilämmittimen suurempiin projekteihin, löydät ne täältä.

Nobø ja Dimplex ovat jo useiden vuosikymmenten ajan kansainvälisesti olleet sähkölämmitysalan johtavia toimijoita meidän innovatiivisten sähkölämmittimien ja ohjausjärjestelmien ansiosta. Lämmittimiä on myyty eri puolilla maailmaa useita miljoonia kappaleita, ja meitä on vaikea ohittaa niin laadussa kuin kestävissä ratkaisuissakaan, jotka ovat hyviä niin käyttäjille ja kuin ympäristölle.

Energiasäästöjä ja lisää mukavuutta saat valitsemalla suuresta valikoimasta ohjausyksiköitä. Ohittamaton termostaattiteknologia ja intuitiivinen energianhallinta yhdistävät tasaisen lämmön ja tehokkaan energiankulutuksen. Tuloksena on täydellinen lämpö ja pienempi sähkölasku.

Uusi Nobø Front

Nobø Front on ollut markkinoilla usean vuoden ajan ja tulee jälleen uudella ulkonäöllä ohjelmistoomme. Uusi parannettu eturitilä yhdistää optimaalisen lämmityksen ja klassisen ulkonäön.

Uusi Nobø Top

Uusi versio Nobø Top myyntimenestyksestä on päivitetty uuteen, pehmeämpään muotoon, mutta siinä on säilytetty klassinen ulkonäkö, joka sopii kaikkialle.

Nobø-ohjausyksiköt (NCU)

Käytetään malleissa Nobø Front ja Top.

Clip On Glass

Clip On Glass ylöspäin lämmittäviin Nobø- ja Dimplex- lista- ja paneelilämmittimiin.