Norge Sverige Danmark Finland

Seinälle asennettavat lämmittimet

Tutustu laadukkaiden sähkölämmittimiemme valikoimaan ja valitse suosikkisi. Tarvitsetpa lapsiturvallisen lämmittimen, design-lämmittimen tai paneelilämmittimen suurempiin projekteihin, löydät ne täältä.

Nobö ja Dimplex ovat jo useiden vuosikymmenten ajan kansainvälisesti olleet sähkölämmitysalan johtavia toimijoita meidän innovatiivisten sähkölämmittimien ja ohjausjärjestelmien ansiosta. Lämmittimiä on myyty eri puolilla maailmaa useita miljoonia kappaleita, ja meitä on vaikea ohittaa niin laadussa kuin kestävissä ratkaisuissakaan, jotka ovat hyviä niin käyttäjille ja kuin ympäristölle.

Energiasäästöjä ja lisää mukavuutta saat valitsemalla suuresta valikoimasta ohjausyksiköitä. Ohittamaton termostaattiteknologia ja intuitiivinen energianhallinta yhdistävät tasaisen lämmön ja tehokkaan energiankulutuksen. Tuloksena on täydellinen lämpö ja pienempi sähkölasku.

Uusi Nobö Front

Nobö Front on ollut markkinoilla usean vuoden ajan ja tulee jälleen uudella ulkonäöllä ohjelmistoomme. Uusi parannettu eturitilä yhdistää optimaalisen lämmityksen ja klassisen ulkonäön.

Uusi Nobö Top

Uusi versio Nobö Top myyntimenestyksestä on päivitetty uuteen, pehmeämpään muotoon, mutta siinä on säilytetty klassinen ulkonäkö, joka sopii kaikkialle.

Nobö-ohjausyksiköt (NCU)

Käytetään malleissa Nobö Front ja Top.

Clip On Glass

Clip On Glass ylöspäin lämmittäviin Nobö- ja Dimplex- lista- ja paneelilämmittimiin.

Dimplex Mini

Dimplex Mini on yksinkertainen, edullinen ja toimiva pienten tilojen lämmitin.

Nobö Front

Tehokas ja klassinen yhdistelmälämmitin, jossa lämpimän ilman ulostulo etupanelista. Nobö Front on suosituin lämmitinmallimme, jota on myyty eri puolilla maailmaa yli neljä miljoonaa kappaletta.

Nobö Top

Tyylipuhdas ja erittäin käyttövarma sähkölämmitin jossa sileä etupaneli ja lämpimän ilman ulostulo ylös. Uusinta lämmitysteknologiaa ja nykyaikaista tyylipuhdasta muotoilua sisältävä Nobö Top on tulevaisuuden lämmitin.