Norge Sverige Danmark Finland

Uusi Nobø Top

Uusi versio Nobø Top myyntimenestyksestä on päivitetty uuteen, pehmeämpään muotoon, mutta siinä on säilytetty klassinen ulkonäkö, joka sopii kaikkialle.

Uusi design sisältää edelleen markkinoiden tarkimman termostaatin ja erittäin alhaisen valmiustilan tehonkulutuksen, alle 0,5W. Erikois-muotoiltu ilman ulostuloritilä piilossa lämmittimen yläosassa antaa optimaalisen ilmavirtauksen ja modernin ulkonäön. Se on itsestäänselvästi osa Nobø-konseptia, kokonaisvaltainen ratkaisu sähköiselle lämmityksen ohjaukselle.

Markkinoiden tarkin termostaatti

Nobø tunnetaan markkinoiden tarkimmasta termostaatista, joka antaa tasaisen ja miellyttävän lämmön vaikka ulkolämpötila laskee. Se ei ole ainoastaan taloudellisempi, vaan tasainen sisä-lämpötila sovitettuna tarpeisiisi antaa myös mukavuuden, jota mikään muu lämmitin ei voi antaa. Termostaattimme toimitetaan erillisinä ja voidaan asentaa halutuilla toiminnoilla varustettuna.

Clipp On Glass

Miksi sinun pitäisi hyväksyä samanlainen huone joka päivä? Clip On Glass-lasipaneelilla muutat helposti Nobø Topin ja samalla kotisi ulkonäköä. Yksilöllisistä Clip On Glass lasipaaneeleista löydät kolme eri väristä paneelia, valmistettuna karaistusta lasista, joilla voit muuttaa kotisi mielialaa eri vuodenaikoina. Tai sitten vain mielihalusta johonkin uuteen.

Nobø-konsepti

Uusi Nobø Top on osa Nobø-konseptia, markkinoiden kokonaisvaltaisin ratkaisu sähkölämmitykselle ja lämmön ohjaukselle. Nobø Hubin avulla Nobø Top kommunikoi muun kotisi kanssa ja voit helposti ohjata lämmittimiä ja lattialämmitystä käyttäjäystävällisellä sovelluksella. Lisäksi järjestelmään kuuluu älykkäät ikkuna-anturit sekä kytkinpaneeli, joka on helppo käyttää koko perheelle.