Norge Sverige Danmark Finland

Nobø NTB 2R

Nobø Energy Control -ohjausjärjestelmän lattiatermostaatti radiovastaanottimella.

Nobø NTB 2R on täysin uusi, Nobø Energy Control -ohjausjärjestelmän radiovastaanottimella varustettu lattiatermostaatti, joka on yhteensopiva Nobø Hub -ohjausyksikön ja Nobø Sense -ikkuna-anturin kanssa helppoon energiansäästöön ikkunan ollessa auki. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nykyaikainen muotoilu tekevät termostaatista sopivan kaikkiin ympäristöihin ja se vastaa useimpiin käyttötarpeisiin ja muotoilutoiveisiin.

NTB 2R -lattiatermostaatissa on seitsemän päivän viikkoajastin ja hyvin tarkka termostaatti. Valmiustilan energiankulutus on alle 0,5 wattia. Sisäänrakennettu viikkoajastin käytettäväksi ilman keskusohjausta. 

Nobø NTB 2R -lattiatermostaattia voidaan käyttää integroidun huoneanturin tai mukana tulevan ulkoisen lattia-anturin kanssa tai nämä voivat olla yhdistetyssä käytössä puulattiaratkaisuissa, jolloin lattia-anturi toimii raja-anturina. Mukana tulevan 22 kilo-ohmin anturin lisäksi voidaan käyttää 10, 12 ja 15 kilo-ohmin lattia-antureita.

Lattiatermostaattia voidaan käyttää myös tehonsäätimenä .

Helppokäyttöinen asetusvalikko auttaa kaikkien asetusten tekemisessä.

Korkearesoluutinen värinäyttö  näyttää tilan, mukavuuslämpötilan punaisena, säästölämpötilan vihreänä ja pakkasvahdin sinisenä.

868,4
CE, Nemko
5