Norge Sverige Danmark Finland

Nobø Top

Tyylipuhdas ja erittäin käyttövarma sähkölämmitin jossa sileä etupaneli ja lämpimän ilman ulostulo ylös. Uusinta lämmitysteknologiaa ja nykyaikaista tyylipuhdasta muotoilua sisältävä Nobø Top on tulevaisuuden lämmitin.

Markkinoiden tehokkain paneelilämmitin

Markkinoiden alhaisin valmiustilakulutus (Standby, alle 0,5 wattia) ja ohittamaton termostaattiteknologia tekevät Nobø Topista yhden markkinoiden tehokkaimmista sähkölämmittimistä. Mikään muu markkinoilla oleva lämmitin ei säilytä lämpötilaa yhtä tyydyttävästi kuin Nobø. Siinä missä muut lämmittimet joutuvat tekemään enemmän töitä pitääkseen vakaan lämpötilan, Nobø-lämmittimet pystyvät sen sijaan säilyttämään halutun sisälämpötilan ulko-olosuhteista riippumatta. Tulos on miellyttävä ja taloudellinen, sinun tarpeisiisi soveltuva lämpö.

Valmius Nobø Energy Control, langattomaan lämpötila-ohjaukseen

Valitse suuresta valikoimasta ohjausyksiköitä alkaen yksinkertaisesta mukavuuslämpötilan ohjauksesta mahdollisuuteen laskea lämpötilaa yöllä ja viikko-ohjelman käyttöön.

Mahdollisuus ulkoiseen ohjaukseen Nobø Energy Control -järjestelmän kautta tarkoittaa entistä enemmän säästöjä ja energiankulutuksen täyden hallinnan, ne saat radiovastaanottimilla varustetuilla ohjausyksiköillä (NCU 1R, 2R ja ER). Yhdessä Nobø Sense -ikkuna-anturin kanssa käytössäsi on täydellinen energiansäästöratkaisu. Nobø Sense siirtää lämmittimen jäätymissuojatilaan, kun avaat ikkunan.

Tutustu Nobø-ohjausyksiköiden valikoimaan

Tyylipuhtaan klassisen muotoilun ansiosta Nobø Top mukautuu hyvin kaikkiin ympäristöihin ja istuu sisustukseen. Tämä on täydellistä lämmitysmukavuutta yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun ja hyvään lämpötalouteen.

Tiesitkö...

Nobø Top on helppo päivittää lasipinnalla Clip On Glass lisävarusteen avulla. Clip On Glass lasilevyjä on saatavana kolmena eri värinä ja ne sopivat useimpiin ylöspäin lämmittäviin sähkölämmittimiimme. Clip On Glass  – lasin  avulla voit yhdellä napsautuksella muuttaa sähkölämmittimen muotoilua ja piristää sisustusta.

Lue lisää Clip On Glass:sta tästä

Nobø Top on saatavana 40 cm korkeana (paneeli) ja 20 cm korkeana (lista). Täysin uutta Clip On -lasia on saatavana useina eri vaihtoehtoina ja ne sopivat malleihin Nobø Top 20 cm (750 ja 1 000 wattia) ja Nobø Top 40 cm (500, 750 ja 1 000 wattia).