Norge Sverige Danmark Finland

Nobø Front

Tehokas ja klassinen yhdistelmälämmitin, jossa lämpimän ilman ulostulo etupanelista. Nobø Front on suosituin lämmitinmallimme, jota on myyty eri puolilla maailmaa yli neljä miljoonaa kappaletta.

Maksimaalista mukavuutta ja minimaalista kulutusta

Markkinoiden alhaisin valmiustilakulutus (Standby, alle 0,5 wattia) ja ohittamaton termostaattiteknologia tekevät Nobø Frontista yhden markkinoiden tehokkaimmista yhdistelmälämmittimistä. Mikään muu markkinoilla oleva lämmitin ei säilytä lämpötilaa yhtä täsmällisesti kuin Nobø. Siinä missä muut lämmittimet joutuvat tekemään enemmän töitä pitääkseen vakaan lämpötilan, Nobø-lämmittimet pystyvät sen sijaan säilyttämään halutun sisälämpötilan ulko-olosuhteista riippumatta. Tuloksena on parantunut mukavuus ja pienempi sähkölasku. 

Valmius Nobø Energy Control, langattomaan lämpötila-ohjaukseen

Valitse suuresta valikoimasta ohjausyksiköitä alkaen yksinkertaisesta mukavuuslämpötilan ohjauksesta mahdollisuuteen laskea lämpötilaa yöllä ja viikko-ohjelman käyttöön.

Mahdollisuus ulkoiseen ohjaukseen Nobø Energy Control -järjestelmän kautta tarkoittaa entistä enemmän säästöjä ja energiankulutuksen täyden hallinnan, ne saat radiovastaanottimilla varustetuilla ohjausyksiköillä (NCU 1R, 2R ja ER). Yhdessä Nobø Sense -ikkuna-anturin kanssa käytössäsi on täydellinen energiansäästöratkaisu. Nobø Sense siirtää lämmittimen jäätymissuojatilaan, kun avaat ikkunan.

Nobø Front on saatavana sekä 230 V:n että 400 V:n versiona, 40 cm korkeana (paneeli) ja 20 cm korkeana (lista), sekä galvanoituna kokoonpanona (230 V).

Tutustu Nobø-ohjausyksiköiden valikoimaan