Norge Sverige Danmark Finland

Nobö Front

Tehokas ja klassinen yhdistelmälämmitin, jossa lämpimän ilman ulostulo etupanelista. Nobö Front on suosituin lämmitinmallimme, jota on myyty eri puolilla maailmaa yli neljä miljoonaa kappaletta.

Maksimaalista mukavuutta ja minimaalista kulutusta

Markkinoiden alhaisin valmiustilakulutus (Standby, alle 0,5 wattia) ja ohittamaton termostaattiteknologia tekevät Nobö Frontista yhden markkinoiden tehokkaimmista yhdistelmälämmittimistä. Mikään muu markkinoilla oleva lämmitin ei säilytä lämpötilaa yhtä täsmällisesti kuin Nobö. Siinä missä muut lämmittimet joutuvat tekemään enemmän töitä pitääkseen vakaan lämpötilan, Nobö-lämmittimet pystyvät sen sijaan säilyttämään halutun sisälämpötilan ulko-olosuhteista riippumatta. Tuloksena on parantunut mukavuus ja pienempi sähkölasku. 

Valmius Nobö Energy Control, langattomaan lämpötila-ohjaukseen

Valitse suuresta valikoimasta ohjausyksiköitä alkaen yksinkertaisesta mukavuuslämpötilan ohjauksesta mahdollisuuteen laskea lämpötilaa yöllä ja viikko-ohjelman käyttöön.

Mahdollisuus ulkoiseen ohjaukseen Nobö Energy Control -järjestelmän kautta tarkoittaa entistä enemmän säästöjä ja energiankulutuksen täyden hallinnan, ne saat radiovastaanottimilla varustetuilla ohjausyksiköillä (NCU 1R, 2R ja ER). Yhdessä Nobö Sense -ikkuna-anturin kanssa käytössäsi on täydellinen energiansäästöratkaisu. Nobö Sense siirtää lämmittimen jäätymissuojatilaan, kun avaat ikkunan.

Nobö Front on saatavana sekä 230 V:n että 400 V:n versiona, 40 cm korkeana (paneeli) ja 20 cm korkeana (lista), sekä galvanoituna kokoonpanona (230 V).

Tutustu Nobö-ohjausyksiköiden valikoimaan