Norge Sverige Danmark Finland

Miksi valitsen sähkölämmityksen?

Nykyaikaiset sähkölämmittimet ovat ympäristöystävällisempiä, kuluttavat vähemmän energiaa ja tuovat paremman mukavuuden. Mikään muu lämmitysmuoto ei ole parempi lämmönohjauksessa ja energian-kulutuksessa, kuin sähkölämmittimet! Sähkölämmittimet eivät aiheuta huoltokustannuksia, etkä tarvitse ammattilaista kiinnittääksesi sen seinälle.
Huom! Sähkökytkennät kiinteään asennukseen saa tehdä ainoastaan vaadittavat luvat omaava sähköalan ammattilainen.

Sähkölämmittimen lämpöelementti muuttaa sähköenergian lämmöksi 100% hyötysuhteella.

Huoneessa on yleisesti ottaen muuttuva lämmöntarve, joka riippuu ulkolämpötilasta, henkilömäärästä, mitä siellä tehdään, auringon säteilystä ja muista lämmönlähteistä, esim. TV, PC tms. Nykyaikaiset läm-mittimet on varustettu elektronisilla termostaateilla, jotka huolehtivat, että lämmitin luovuttaa ainoastaan tarpeellisen lämpömäärän pitääkseen yllä toivotun lämpötilan ja mukavuuden. Tämä on optimoitua energiaa ja siksi erittäin ympäristöystävällistä. Ei tuhlata energiaa eikä rahaa.

Sähkölämmitin on erittäin hyvä nopeaan lämpötilan nostoon ja laskuun huoneessa. Lisäksi on helppoa säästää lisää energiaa asentamalla energiaa säästävän ohjausjärjestelmän, joka yksinkertaisella tavalla nostaa ja laskee lämpötilaa halutulla tavalla. Mittaukset näyttävät, että voimme vähentää ohjaus-järjestelmän avulla lämmityksen sähkönkulutusta jopa 25%. Koska tiedämme, että lämmityksen osuus on noin 50 – 60% sähkölaskusta, tämä tarkoittaa suurta rahan säästöä.

 

5 hyvää syytä valita sähkölämmittimet

1)Sähkölämmittimet ovat ympäristöystävälliset ja energiatehokkaita. Yksi nykyaikainen lämmitin elektronisella termostaatilla huolehtii siitä, että lämmitin luovuttaa vain sen lämmön, jota tarvitaan ylläpitämään haluttu lämpötila. Tällöin et tuhlaa energiaa etkä kustannuksia.

2)Sähkölämmittimet ovat turvallisia. Uudet lämmittimet on varustettu toiminnalla, joka kytkee virran pois lämmittimestä, jos se on kuumentunut liikaa, esim. jos se on peitetty. Niissä on myös matala pintalämpötila, jolloin on vähäisempi vaara pienen ja suuren polttaa itseään.

3)Sähkölämmittimet ovat tyylikkäitä! Nobö ja Dimplex lämmittimet ovat nykyaikaisia ja elegantteja, ja tuovat tyyliä jokaiseen sisustukseen. Tarkista uutuutemme Clip On Glass, jotka helposti ja vaivattomasti muuttavat TOP-lämmittimesi hienoksi lasipintaiseksi lämmittimeksi.

4)Sähkölämmittimet on vaivaton hankinta, helppoja asentaa sekä ne kestävät vuodesta vuoteen.

5)Nykyaikaisella ohjausjärjestelmällä lisäät sekä mukavuutta että säästät vielä sähkölaskuasi.